Crisis! Don’t waste it

Via meditatie jezelf echt leren kennen – een ebook

Een crisistijd is een periode waarin je het even niet meer weet. Een periode waarin oude oplossingen niet meer werken en maskers van controle, behagen, analyseren, oplossen en nóg meer willen, hun functie verliezen. 

Het is een periode waarin authenticiteit, acceptatie, jezelf echt onder ogen zien en leven in dit moment belangrijk worden. Het is een tijd van verandering, een tijd om het onbekende in te stappen. Je kan niet meer terug naar het verleden.
Iedereen die een crisis heeft meegemaakt, weet hoe lastig het is om oude conditioneringen en de controle los te laten. We bevinden ons in niemandsland, we zijn zoekende en dat voelt vaak ongemakkelijk en nieuw.

Meditatie als levenshouding, helpt je om hier mee om te gaan, het onbekende en ongemak te omarmen en vanuit de vrijheid en spontaniteit van dit moment te leven.

Met dit boek wil ik jullie laten zien hoe een crisis de meest vruchtbare grond voor (spirituele) groei is en hoe je het crisis-vuur kan gebruiken om jezelf écht te leren kennen.

5 DINGEN DIE DIT BOEK JE KUNNEN GEVEN

1. Je leert (persoonlijke, liefdes en maatschappelijke) crisissen te gebruiken voor groei, zelfacceptatie en om jezelf echt te leren kennen.

2. Meditaties en andere oefeningen ondersteunen je om het geleerde in de praktijk te brengen.

3. Je leert over het brein, stress, loslaten, perfectionisme, authenticiteit, leven in het nu, echte meditatie en je natuurlijke staat van zijn.

4. Via inspirerende verhalen, boeken, video’s en andere links kun je je verder verdiepen in de onderwerpen die besproken worden.

5. Je leert rust te vinden in crisissituaties en je minder te laten leiden door angst.

Reviews over Crisis! Don’t waste it

praktisch en inspirerend

Het is een praktisch en inspirerend boek, met voorbeelden uit de auteur zijn eigen leven waarmee ik me erg kan identificeren. Hij beschrijft deze voorbeelden op een hele eerlijke manier, zonder ego of het mooier te maken dan het is. Erg prettig. Daarnaast linkt het boek naar verschillende meditaties, (TED-)videos, boeken en spirituele leraren die de materie heel goed ondersteunen. Ik raad het boek zeker aan, zowel voor beginners als gevorderden.

herkenbare voorbeelden

Sommige meditatieboeken spreken over meditatie als iets abstracts, maar dit boek geeft herkenbare voorbeelden waar je zelf ook echt iets mee kan. Geeft nieuwe inzichten én leest lekker weg.

Lees meer reviews of bestel het e-book via Bol.com

4,7 van de 5

Download een proefhoofdstuk van dit ebook

Laat je e-mailadres achter en ontvang direct een gratis proefhoofdstuk uit het ebook “Never waste a good crisis”.

Je ontvangt zo’n 4x keer per jaar een nieuwsbrief. Uitschrijven kan elk moment.